hotel-weeze-airport

Hotel in de buurt van Airport Weeze?

Op zoek naar een hotel in de buurt van Airport Weeze? 

Ik heb hieronder mijn top 4 van hotels in de buurt van Weeze Airport weergegeven. Door een vertraagde vlucht kan het voorkomen dat je een hotel moet zoeken in de buurt van de luchthaven.


Misschien wil je nu alvast een hotel plannen om relaxed met je vakantie te starten door in de buurt van de airport te slapen. Geen gehaast en gedoe in de vroege ochtend, omdat je op tijd mag vliegen vanaf Weeze Airport. Wat de reden ook is, de volgende hotels in de buurt van Airport Weeze kan ik je aanraden:

Booking.com

hotel-weeze-airport

1. Best Deal Airporthotel Weeze

Meer info:
van-der-valk-hotel-cuijk-voorkant

2. Hotel Van der Valk Cuijk

Meer info:
hotel-jagerhof-in-weeze

3. Hotel Jägerhof in Weeze

Meer info:
hotel-asteria-weeze-airport-hotel

4. Hotel Asteria in Venray

Meer info:

Booking.com

hotel-weeze-airport

1. Best Deal Airporthotel Weeze (5 min. vanaf Airport Weeze )

Het Best Deal Airporthotel Weeze wordt in de volksmond ook wel het Weeze Airport hotel genoemd. Je vindt dit degelijke hotel op het terrein van Weeze Airport zelf. Je mag niet al te veel comfort verwachten, daar is dan ook de prijs naar natuurlijk.


Je betaalt namelijk voor een eenpersoonskamer slechts 39 euro en voor een tweepersoonskamer betaal je 59 euro. Zeer nette prijzen voor een degelijk hotel. Je hebt een eigen badkamer met douche en toilet. Je hoeft dus niks te delen met anderen bezoekers.

best-deal-hotel-airport-airporthotel-inchecken

De omgeving is saai en nodigt echt uit tot slapen 😉. Op de gebouwen om je heen voel je het verleden gewoon. Een paar kilometer verderop worden asielzoekers gehuisvest. Het hotel is 24/7 te bezoeken. Heerlijk om jouw eigen tijdstip van aankomst en vertrek te bepalen. De omgeving is gewoon veilig, je kan ’s avonds een wandeling maken naar de luchthaven.


Het Weeze Airport hotel heeft geen receptie en veel gaat in goed vertrouwen. Zodra je de deur van het Best Deal Airporthotel Weeze opent vind je er een automaat. Via deze automaat kun je helemaal zelf inchecken en ook weer uitchecken. Je hoeft niet perse te reserveren, maar ik raad het je wel aan. Reserveren voor het Weeze Airport hotel kan via deze link.

best-deal-hotel-weeze

Het hotel in Weeze wordt niet alleen door airport reizigers gebruikt, maar ook door werknemers/ vertegenwoordigers die vanuit het terrein op pad gaan naar klusjes in de buurt. Vaak in Duitsland natuurlijk, maar ook in Nederland. Binnen 10 min. ben je in ons land namelijk.


Er is geen ontbijt of andere eetmogelijkheid binnen het hotel. Wel vind je er een snack-, frisdrank-, en koffieautomaat. Ook is het mogelijk om met een flinke korting gebruik te maken van het restaurant/ bistro in de luchthaven van Weeze Airport.

Het AirportHotel is groter dan je verwacht!

Ik kan mezelf wel voorstellen dat als je iets verder weg woont hier lekker kunt slapen en dan vroeg in de ochtend jouw vliegtuig vanaf Weeze Airport pakt.

Ideaal toch? Na de wekker binnen 40 minuten in je vliegtuig te zitten is gewoon mogelijk én realistisch.


Of als je terugkomt van een late vlucht op Airport Weeze is het heerlijk om direct een bed aan te raken en de vermoeidheid over je heen te laten komen.

weeze-airport-hotel

Er rijdt een shuttlebus op het terrein van Weeze Airport. Deze bus kost slechts 2 euro en brengt je binnen 5 minuten bij de terminal. Op het moment van schrijven rijdt de bus 1 keer per uur en start om 04.50 uur ´s morgens. Om 00.10 uur is de laatste ronde van de shuttlebus.


Natuurlijk is het mogelijk om te lopen met je koffers naar de terminal. Je loopt dan via parkeerplaats 2 en zodra je parkeerplaats 1 ziet, zie je ook de airport van Weeze.

Wanneer je met de auto naar het hotel rijdt kan je het volgende het beste invullen op je TomTom of navigatie: Flughafen-Ring 16 | 47652 Weeze.


Je kan gratis voor de deur parkeren bij het Weeze Airport hotel. Het Best Deal Airporthotel is te bereiken via telefoon (+49 2837 665577) en mail (service@bestdealhotel.de)

Booking.com

van-der-valk-hotel-cuijk-voorkant

2. Hotel Van der Valk Cuijk (20 min. vanaf Airport Weeze)

Hotel Van der Valk in Cuijk ligt slechts 40 kilometer vanaf Weeze Airport en is, doordat je de snelweg neemt, binnen 31 minuten te bereiken. Dit is het dichtstbijzijnde Van der Valk hotel in de omgeving van Weeze Airport. Van der Valk in Venlo, Lent en Molenhoek liggen net even te ver weg.


Mijn vriendin en ik overnachten het liefst in een Van der Valk hotel. Ik vind dat het staat voor kwaliteit. Ook het eten is altijd genieten. Van der Valk Cuijk ligt aan de A73 en heeft diverse kamers. Van basic tot luxe, alles is mogelijk. Kijk ook een op de site naar de verschillende arrangementen. Het geeft altijd een goed gevoel als je vooraf hebt geboekt en weet dat er een bepaalde luxe voor je klaarstaat. Een perfect hotel in de buurt van  Weeze Airport!

comfortkamer-hotel-cuijk-weeze-airport-hotel

Wat ik je ook kan aanraden is om een account te maken bij Van der Valk. Je behoort dat tot de zogenoemde Valk Loyal. Telkens als je via jouw account een booking regelt ontvang je 5 euro korting. Deze mag je direct inzetten, maar je mag ze ook opsparen. Ook krijg je altijd iets extra´s als Loyal, bijvoorbeeld een drankje, later uitchecken, etc.


Verder heeft de locatie in Cuijk alle luxe die je mag verwachten van een Van der Valk. De kamers zijn up-to-date, het restaurant is chick en heeft heerlijke gerechten. Er is een enorm terras buiten met veel plaatsen om te genieten van de zon. Heerlijk om zo te starten of terug te komen van jouw vakantie vanaf Weeze Airport.

hotel-jagerhof-in-weeze

3. Hotel Jägerhof in Weeze (7 min. vanaf Weeze Airport)

Hotel Jägerhof wordt veelvuldig gebruikt door reizigers van Weeze Airport. Het hotel is degelijk, je mag het ook wel een typisch Duits dorpshotel noemen. Geen onnodige extra’s of super-de-luxe zaken. Hotel Jägerhof ligt tussen Kevelaer, Goch en de Nederlandse grens.


Hotel Jägerhof ligt op een paar meter van treinstation Weeze. Vroeger een groot station, tegenwoordig iets kleiner, maar wel belangrijk voor vliegveld Weeze. Een tophotel als je met het openbaar vervoer naar Airport Weeze gaat!

airport-weeze-hotel-jagerhof-weeze
De zijkant van het hotel is minder mooi dan de voorkant ;)

Weeze Airport ligt op 7 min. met de auto, dit is ongeveer 5,5 kilometer. Je kunt gaan lopen als je alleen handbagage hebt bijvoorbeeld. Dan ben je ongeveer 60 minuten aan het wandelen.


Dit noem ik expres, omdat het mogelijk is om je auto een week lang gratis bij hotel Jägerhof te parkeren. De parkeerplaats van dit hotel is zelfs verlicht en afgesloten.

airport-weeze-hotel-jagerhof-in-weeze

Weeze heeft dan wel een mooie en complete airport, maar het dorpje zelf is echt klein. Je hebt genoeg voor je dagelijkse behoefte, maar te weinig om een week vakantie te vieren 😉. Je hebt wel een pizzeria, snackbar en 2 andere restaurantjes. Voor de inwendige mens kan je dus wel goed zorgen.


Ook binnen de terminal van Weeze Airport is er genoeg mogelijkheid om te eten en drinken.

hotel-jagerhof-weeze-omgeving

Hotel Jägerhof in Weeze ligt bij een heerlijk natuurgebied. Ook de rivier de Niers ligt op loopafstand. Het is zelfs mogelijk om bij mooi weer met de kano de Niers en zijn omgeving te ontdekken.


De kamers van het hotel in Weeze zijn ruim en bieden alle comfort die je nodig hebt.

hotel-jagerhof-weeze-hotelkamer

Het hotel speelt ook in op gezinnen die vanuit Weeze Airport op vakantie gaan of terugkomen. Voor een gezin met 2 ouders en 2 kinderen is het mogelijk om een 4-persoons hotelkamer te boeken. Vaak ben je niet meer dan 95 euro kwijt, wel is dit dan exclusief ontbijt. Klik hier om te kijken of er nog kamers beschikbaar zijn. misschien zelfs goedkoper dan die 95 euro die ik net noemde.


Een 4-persoonskamer beschikt over 2 Queensize bedden, gratis internet en een badkamer met douche en toilet. Er zijn ook 3-persoonskamers, 2-persoonskamers en 1-persoonkamer te boeken. Kijk op deze site voor meer informatie.

hotel-jagerhof-weeze-restaurant

De bar van hotel Jägerhof is elke geopend tot 24.00 uur en het restaurant sluit om 22.00 uur. Het maakt dus niet uit welke dag je vertrekt of aankomt vanuit Weeze Airport. Er is altijd gelegenheid voor een drankje en soms ook met een snack erbij.


Het adres van Hotel Jägerhof in Weeze =  Bahnstrasse 24, 47652, Weeze en via telefoon 0049 (0)2837-664955 en mail (hotel@jagerhofweeze.de) zijn ze altijd te bereiken.

hotel-asteria-weeze-airport-hotel

4. Hotel Asteria in Venray (30 min. vanaf Weeze Airport)

Hotel Asteria is een mooi en modern hotel in Venray. Het ligt aan de rand van Venray en is omringd door een prachtig bos. Je hebt een begraafplaats als buren, dus je slaapt lekker rustig 😉 Hotel Asteria ligt ongeveer 30 minuten vanaf Weeze Airport en je rijdt binnen 28 kilometer naar Airport Weeze. Dan moet je wel voor de binnendoor weggetjes kiezen via de N270. Alles staat goed aangegeven, dus maak je niet geen zorgen dat je de Airport in Weeze niet gaat vinden.


Hotel Asteria heeft 114 kamers en is van alle gemakken voorzien. Vraag wel vooraf dat je graag aan de achterkant van dit hotel wilt slapen, de boskant zeg maar. De voorzijde heeft namelijk de parkeerplaatsen en belangrijk om te melden vind ik: je vindt er aan een drukke weg de Mac Donalds. Deze is tot laat open en sommige avonden kan het daar wat drukker zijn.

hotel-asteria-weeze-airport-hotelkamer

Het restaurant en bistro gedeelte is redelijk groot en heeft als voordeel dat het altijd tot 01:00 uur ’s nachts geopend is. Fijn als je met een late vlucht vanuit Weeze Airport nog even iets kunt drinken en kunt snacken. Ook is het heerlijk om weer te acclimatiseren en nog even de mooie vakantieverhalen door te nemen. Andersom kan natuurlijk ook, dat je nog even lekker gaat fantaseren hoe jouw vakantie gaat worden. Geniet van je overnachting...


Wat ik minder fijn vind is het zitgedeelte bij Hotel Asteria. Bij het eetgedeelte zit je iets verhoogd, doordat de entree schuin omhoog gaat. Hier houd ik persoonlijk niet van. Bij mooi weer kan je lekker buiten zitten. Dit is heerlijk omdat er veel ruimte is op terras.

auberge-de-papenberg-afferden-hotel-weeze

5. Auberge De Papenberg in Afferden (24 min. vanaf Weeze Airport)

Hotel en restaurant de Papenberg is een echte aanrader als je van iets meer luxe houdt. De hotelkamers zijn goed, maar alles wat het restaurant serveert is nóg beter. Ik zal je dan ook zeker aanraden om eens echt goed te dineren tijdens jouw korte verblijf.


Het een en ander is wel prijzig, maar zeer de moeite waard. In de buurt van Airport Weeze zal dit hotel een van de duurdere zijn. Van oorsprong is de Papenberg een boerderij. Je herkent het vanwege de enorme ruimte om je heen en zo’n echte ‘wandeltuin’ van vroeger.

auberge-de-papenberg-afferden-restaurant-weeze

Auberge De Papenberg in Afferden ligt midden in Nationaal Park de Maasduinen. Je kunt er uren wandelen of lekker onthaasten door naar bootjes te kijken op de Maas. Vanuit jouw hotelkamer zal je al genieten van al het moois dat de Maasduinen jou te bieden heeft.


Je bent binnen 24 minuten op de airport en het parkeren van je auto kan bij parkeerplaats 1, 2 of 3. Parkeerplaats 1 ligt zeer dichtbij de terminal van Weeze Airport. Geniet van alle vakantiemomenten!

hotel-weeze-airport

1. Best Deal Airporthotel Weeze

Meer info:
van-der-valk-hotel-cuijk-voorkant

2. Hotel Van der Valk Cuijk

Meer info:
hotel-jagerhof-in-weeze

3. Hotel Jägerhof in Weeze

Meer info:
hotel-asteria-weeze-airport-hotel

4. Hotel Asteria in Venray

Meer info: