weeze-airport-voorkant

Airport Weeze Taxi

Taxi naar of vanaf Weeze Airport?

15+ jaar

ervaring

24/7

klantenservice

365

dagen mogelijk

tot 35%

besparen


weeze-airport-taxi

Airport Weeze en taxi's

Een taxi naar Weeze Airport of een taxi van Weeze naar huis is zo geregeld! Als je binnenkort op reis gaat en je vlucht gaat vanaf Airport Weeze zijn er diverse manieren om bij de luchthaven te komen.


Je kunt ervoor kiezen om met je eigen auto er heen gaan. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar tegen een scherp tarief. Het openbaar vervoer is ook een mogelijkheid.

airport-weeze-taxi-terminal
airport-weeze-taxis

Taxi naar Weeze = minder stress

De beste optie om je reis te beginnen is de taxi. Je hoeft je niet druk te maken om het verkeer en daarnaast hoef je ook niet al teveel te slepen met je koffers, want de chauffeur zal je zo dicht mogelijk bij de luchthaven afzetten.


Je bespaart ook direct op parkeerkosten. Kortom het is dé beste manier om direct te onthaasten  en een lekkere vakantiestemming te komen.

weeze-airport-taxi

Taxi reserveren naar Airport Weeze?

Je kunt voor de rit naar de luchthaven Weeze bellen naar de lokale taxi dienst, maar de kans is groot dat rekening zeer fors uitvalt.


Ik raad je aan om een taxi te boeken via Taxi2airport.com. Taxi2airport.com is een website die samenwerkt met verschillende (lokale) taxibedrijven

airport-weeze-taxis

Je kunt zelf kiezen met wat voor soort type auto je wilt reizen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaard personenauto maar ook een een luxere uitvoering. Ben je met de hele familie en heb je een veel bagage? Dan kan een (kleine) bus weer een uitstekende optie zijn.


De website vergelijkt voor jou de beste prijs en je kunt direct reserveren. Taxi2airport.com is te gebruiken op veel verschillende vliegvelden over de hele wereld.

Jouw taxi zet je af voor de draaideuren van de terminal - slechts 7 meter lopen!

Onze taxi was op tijd gelukkig. Omdat ik een groot gezin heb vind ik dit altijd het meest spannend. Alles verliep heel soepel, zelfs al onze koffers paste ;) Ik heb vooraf de betaling gedaan. Gemakkelijker kan niet.

~Pat.

weeze-airport-aankomst-vertrek

Een taxi die klaarstaat ná de vakantie is een genot!

Een ander groot voordeel van Taxi2airport.com is dat ze als extra service de vluchttijden in de gaten houden. Mocht het bijvoorbeeld voorkomen dat de vlucht vertraging heeft opgelopen dan hoef je hiervoor geen contact met ze op te nemen. De chauffeur zorgt er ten alle tijden voor dat hij of zij op de juiste tijdstip op jouw locatie aanwezig is.


Als je op de luchthaven wordt opgehaald zal de chauffeur je opwachten met behulp van een naambord. Zo weet je direct waar je moet zijn en wie je chauffeur is. Het is zó aangenaam om na een lange vlucht direct naar je gereserveerde taxi te lopen. Nog een voordeel is dat de taxi voor de terminal van Weeze Airport mag parkeren. Zo is het soms nog geen 10 meter lopen met al je koffers. Een genot!

Taxi2airport

taxi-airport-weeze-terminal

Boek een taxi in 3 stappen:

Vooraf zelf inplannen

Plan jouw favoriete tijd in. Voer ook de afhaallocatie in om jou en je reisgenoten naar je bestemming te brengen

Voertuig opties

Kies een type auto die je nodig hebt, denk aan (hand)bagage en koffers. Ontdek meerdere opties om jouw reis aangenamer te maken

Online betalen en relaxen

Er zijn nooit verborgen kosten, eindprijs = eindprijs. Betaal via  vertrouwde partners. Taxi2Airport komt altijd opdagen, er is geen annuleringsbeleid


Vliegtuig Ryanair

Hoe kan ik een taxi van of naar Weeze Airport boeken?

Vaak krijg ik de vraag “hoe kan ik een Airport Weeze taxi naar het vliegveld boeken” of “hoe kan ik een taxi vanaf Airport Weeze regelen”. Om deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden leg ik  hier het boekingsproces in 4 stappen uit. Hieronder zal ik ook de langere versie beschrijven:

  • Boekingsformulier bovenaan de pagina invullen
  • Kies een van de luchthaven taxi’s - het aanbod is groot
  • Voeg ook de extra mogelijkheden toe - zoals kinderzitjes of het meenemen van speciale bagage
  • Contactgegevens invullen en betaalwijze selecteren
vlucht-vertraagd-koffer

Taxi boeken met Taxi2airport.com, hoe werkt het?

Het boeken van een Taxi via Taxi2airport.com werkt heel eenvoudig. De eerste stap is het openen van de website van Taxi2airport.com. Je kunt dan direct beginnen met het invullen van jouw gegevens. Geef aan waar je wilt worden opgehaald en naar welke luchthaven je moet. In dit geval is dat natuurlijk Airport Weeze.


Verder vul je de datum in, ophaaltijd, het aantal personen en laat je weten hoeveel bagage je bij hebt. Het is ook direct mogelijk om je retourrit te boeken.

taxi-weeze-airport-avond

Je kunt nu gaan zoeken naar de voordeligste taxi en deze direct boeken. Hoe luxer de auto is die je kiest, hoe hoger de prijs zal uitvallen. Er wordt gevraagd om persoonlijke gegevens en vervolgens kun je de rit direct betalen met iDEAL. Het betalen met creditcard en PayPal is ook een mogelijkheid.


Je zult een ontvangstbevestiging krijgen per e-mail en SMS. 24 uur voordat je vertrekt zul je ook een voucher ontvangen die aan de chauffeur kunt laten zien dat jij daadwerkelijk deze rit hebt geboekt. De chauffeur zal op de afgesproken tijd en datum je komen ophalen.

nr. 1

in service

100%

ontzorging

9+

beoordeling

Geen zin in stress op je heenreis?

Taxi2Airport werkt Super. Ik heb het geregeld. Mijn man raakt gefrustreerd, haha. Taxi was op tijd, alles goed verlopen en snelle eenvoudige boeking. Top!

~Annie