Terminal Weeze Airport

Waar bevindt zich de informatiebalie?

De informatiebalie van Weeze Airport bevindt zich op de begane grond in de buurt van de douane checkpoint. Je kunt ze het makkelijkst bereiken door te bellen met +49 (0) 28 37 / 66 61 11 of te mailen met terminalinfo @airport-weeze.com

Wanneer jij je auto hebt geparkeerd is het mogelijk om de terminal van Weeze Airport via 2 manieren binnen te komen. Allebei maken ze gebruik van draaideuren.

Zodra je binnen bent zie je dat de terminal van Airport Weeze helemaal niet zo groot is. Alles is overzichtelijk en makkelijk te bereiken. De informatiebalie bevindt zich binnen 20 stappen vanaf de 2 ingangen.

Met al je vragen kun je terecht bij de informatiebalie. Stel hier je vragen live aan een medewerker van Airport Weeze. Misschien heb je vragen over de luchthaven, de heen- en terugreis, koffers, parkeren, vertragingen, etc. Bij de informatiebalie kan je terecht!

De (vaak vriendelijke) Duitse medewerkers spreken ook een beetje Nederlands. In het Engels je vraag stellen is ook mogelijk. Met een beetje handen- en voetenwerk is alles duidelijk te maken.

Heb je echter een vraag over jouw ticket of vakantieverblijf in het buitenland, dan kunnen ze je helaas niet helpen. Neem dan contact op met de vliegtuigmaatschappij of het (online) reisbureau. Mocht je via prijsvrij hebben geboekt, neem dan via de volgende pagina contact met ze op en stel daar je vraag.
Reactie plaatsen