gevonden-voorwerpen-airport-weeze-

Is er een gevonden voorwerpen afdeling op Weeze Airport?

Gelukkig is er een gevonden voorwerpen afdeling op Weeze Airport. Dit is ook echt nodig. Je wilt niet weten hoeveel knuffels er in het vliegtuig of de luchthaven achterblijven. Als vader van een jong zoontje weet ik hoe belangrijk een knuffel kan zijn. Kinderen kunnen hier echt wekenlang last van hebben. Slecht slapen, missen, etc.

Als je op de officiële Facebookpagina van Airport Weeze kijkt zie je zelfs een aparte foto categorie met de meest mooie knuffels. Mocht je een knuffel kwijt zijn geraakt, bekijk dan de fotopagina op Facebook en onthoud het nummer. 

Er worden dus ontzettend veel knuffels teruggevonden op de Airport en in het vliegtuig. Mocht je in de terminal of aan boord van het vliegtuig iets kwijt zijn geraakt, probeer eerst direct naar de informatiebalie te gaan.

Ben je al onderweg of thuis aangekomen dan kan je altijd bellen en mailen. Iedereen kent het gevoel van iets kwijt raken en een ieder wilt je helpen. Zeker als het om een dierbare knuffel van je zoon of dochter gaat!

De informatiebalie is geopend van 07.00 tot 23.00 uur en het telefoonnummer voor gevonden voorwerpen is: +49 (0)28 37 / 66 61 11. Het e-mailadres voor gevonden voorwerpen van Weeze Airport is: terminalinfo@airport-weeze.com
Reactie plaatsen