Beste Trolley koffer? Ontdek de 7 beste handbagage trolleys van 2023 + handige tips | WeezeAirport.nl
27 september 2022 
in Bagage

Beste Trolley koffer? Ontdek de 7 beste handbagage trolleys van 2023 + handige tips | WeezeAirport.nl

In dit artikel vind je de 7 beste handbagage trolleys van 2023. Je krijgt een persoonlijke top 7 te zien en er wordt aangegeven waarom je voor een bepaalde trolley kunt kiezen.

Beste trolley 2023 – wat wil je weten?

Beste trolley 2023 + handige tips

Als je van plan bent om binnenkort op vakantie te gaan, heb je natuurlijk wel een manier nodig om je bagage te vervoeren. Het kan erg handig zijn om hier een trolley voor te gebruiken.

Het aanbod aan trolleys is echter erg groot. Daarom kan het lastig zijn om de juiste trolley uit te zoeken. Daarom kun je hier lezen wat de beste trolley 2023 is en een aantal tips voor het uitzoeken van een trolley.

De 7 beste handbagage trolleys van 2023 op een rijtje:

1. Beste prijs-kwaliteit verhouding: SUITSUIT Carette

De Caretta-Caretta is een schildpaddensoort. Op enkele Griekse eilanden kom je deze nog tegen. De mooie trolley ziet er dan ook uit als een schilpad. Ook is deze trolley in zeer veel kleuren te verkrijgen.


2. Beste en goedkoopste trolley: Leonardo Handbagage Koffer

Deze trolley is simpel, maar voldoet aan alle eisen. Inclusief TSA Douaneslot en zwenbare wieltjes. Voor de prijsbewuste toeristen is deze prima aan te schaffen én een ook nog eens een goede trolley!


3. Beste design Trolley: MuchoWow Trolley met een marmeren print

Dit is een unieke trolley die ook direct opvalt. Hieronder zie je precies waar ik het over heb. Via de link vind je een roze trolley, maar er zijn veel meer kleuren mogelijk. Zelf vind ik de fotokoffer van marmer geweldig!


4. Beste trolley voor laptops: ONYX Handbagage Trolley

We kunnen niet meer zonder laptop. Ook als je kinderen hebt is het ideaal om direct een Ipad er bij te kunnen pakken, zonder lang te zoeken. Hier speelt de trolley van ONYX dan ook goed op in. Het voorvakje is geweldig.  Ook een perfecte plek voor jouw boeken trouwens.


5. Beste zachte - softcase trolley: Thule TSRS-322 Subterra trolley

Deze softcase trolley van Thule is enorm sterk. Je merkt dat Thule al jarenlang op de koffermarkt aanwezig is. Dit is de beste keuze voor een softcase trolley.


6. Beste harde – hardcase trolley: American Tourister Bon Air Spinner

Een trolley die wel tegen een stootje kan. Echt ideaal als je meerdere keren per jaar gaat vliegen. Of wanneer de rest van de familie bij jou aanklopt om je koffer weer te lenen 😉


7. Beste en duurste trolley: Piquadro Blue Square Cabin Trolley

Oké, niet op het plaatje hieronder klikken als je last van je hart hebt of een zwak gestel hebt😉 De duurste trolley die je via bol.com kan bekijken is aan te schaffen voor de prijs van een leuke vakantie.

Deze prachtige trolley is gemaakt van gelooid kalfsleer. Aan welke prijs denk jij nu?

Wat is de beste trolley van 2023?

Hierboven vind je de 7 beste handbagage trolleys van dit moment. Je hebt zo jouw voorkeuren al kunnen bekijken. …en misschien al een keuze kunnen maken.

Ik vind het zelf heerlijk om zonder ruimbagage te reizen. Dit is natuurlijk niet altijd mogelijk, maar als de optie er is reis ik écht lichtgewicht. Met zo min mogelijk spullen.

Als je op zoek bent naar een trolley om echt al je bagage in te vervoeren, kan het een goede optie zijn om de beste trolley 2023 te vinden.

Benieuw naar mijn persoonlijke voorkeur voor een handbagage trolley? Ik heb de Samsonite Base Boost Upright uitgekozen als de beste trolley 2023

Dit is een enorm duurzame trolley. Het is een koffer met voldoende ruimte zodat je hier al je bagage kwijt kan. Ruimbagage is voor mij dan niet meer nodig. Ook dat scheelt weer op de reiskosten. Ook super voor een stedentrip of korte zonvakantie.

Ook vind ik het heerlijk om direct door te kunnen lopen op Airport Weeze en niet te wachten op het ruimbagage. Nog een voordeel is dat je stevig door kan lopen naar de parkeerautomaat.


De Samsonite Base Boost Upright Reiskoffer is een stevige trolley. Hierdoor kan je zonder problemen veel bagage vervoeren in deze trolley.

Deze super trolley heeft natuurlijk een TSA slot, heeft een hardcase, 2 vaste wielen en is waterbestendig. Een topkeuze als je de komende jaren een goede trolley wil hebben!

Ook deze kan je weer makkelijk uitlenen (in de zomervakantie) aan familie en vrienden, omdat de Samsonite trolley stevig genoeg is 😉.

Welk merk koffer is het beste?

Samsonite natuurlijk! Samsonite Is al jaren de nummer 1 en meest bekende merk op koffergebied. Samsonite heeft koffers, maar ook rugzakken, tassen en meer.

Samsonite is sterk en duurzaam en al opgericht in 1910. Via deze link vind je de geschiedenis van Samsonite.

5 Tips voor het uitzoeken van de beste trolley

Op het moment dat je een trolley uit wilt zoeken, is het natuurlijk handig om gebruik te maken van een aantal tips.

Door gebruik te kunnen maken van de onderstaande tips, is het namelijk mogelijk om ervoor te zorgen dat je de beste trolley voor je situatie uit kan zoeken:

Tip 1: De grootte van de trolley

Het is als eerste belangrijk om te kijken naar de grootte van de trolley. Om de beste trolley voor jezelf uit te zoeken, is het namelijk wel belangrijk om er voldoende kleding in kwijt te kunnen.

Hierdoor weet je namelijk zeker dat je de trolley altijd mee kan nemen. Als je wilt gaan vliegen, is het echter wel belangrijk om rekening te houden met eisen die de vliegmaatschappij kan hebben.

Tip 2: Het gewicht van de trolley

Naast de grootte is het ook erg belangrijk om rekening te houden met het gewicht van de trolley. Een vliegmaatschappij houdt niet alleen rekening met de grootte van de trolley, maar ook naar het gewicht wordt veel gekeken.

De bagage die je mee mag nemen in het vliegtuig en de bagage in het ruim hebben een maximaal gewicht waar je rekening mee moet houden.

beste-handbagage-trolleys-weezeairport-nl-1Beste handbagage trolleys? Er is zoveel keus, ik help je graag!

Tip 3: Het materiaal voor de trolley

Het materiaal waar de trolley van gemaakt is, heeft ook een grote invloed op het gewicht en de kwaliteit van de trolley.

Kleine trolleys worden vaak van een zacht materiaal gemaakt, terwijl grote trolleys vaak van hard materiaal gemaakt worden.

Er zijn vier soorten materialen die je veel tegenkomt als je het hebt over trolleys, namelijk:

  1. Nylon: Nylon is een stof die gemakkelijk te maken en erg licht is. Verder is het materiaal niet al te duur.
  2. Polycarbonaat: Polycarbonaat is een soort plastic. Het is licht van gewicht en erg duurzaam.
  3. Aluminium: Aluminium is een stuk zwaarder dan andere materialen. Hierdoor is het ook duurder, maar wel een stuk duurzamer.
  4. Polypropyleen: Polypropyleen is het meest gebruikte materiaal als je het hebt over trolleys. Het materiaal is goedkoop, sterk en kan gerecycled worden.

Tip 4: De sluiting

Het kan erg belangrijk zijn om te kijken naar de sluiting van een trolley. De sluiting kan op meerdere manieren gemaakt worden.

De meeste trolleys maken gebruik van een rits. Echter is het ook mogelijk om deze te vinden met een touwsluiting of knoopgaten.

Sommige trolleys hebben een rits en schuifsloten om deze beter te beveiligen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je tas goed beschermd is tegen diefstal.

Tip 5: Bescherming tegen diefstal

Om je koffer veilig te gebruiken als je op vakantie gaat, is het aan te raden om de juiste bescherming tegen diefstal te hebben. Zo is het aan te raden om je bagage minimaal te beveiligen met een slot.

“Dit is niet alleen belangrijk tijdens het reizen op het vliegveld, maar ook als je ergens verblijft"

Als je naar de Verenigde Staten wilt reizen, is het belangrijk om een TSA slot te kiezen. Dit is een cijferslot met een sleutel die alleen de douane heeft.

Hierdoor kan niemand anders je koffer openmaken, maar kan de douane dit wel doen als het nodig is.

In de Verenigde Staten mag de douane je koffer openmaken zonder de sleutel te hebben. Dit houdt in dat ze het sloten open zullen breken.

Een TSA slot zorgt ervoor dat dit niet kan gebeuren. Je kunt het slot zelf openmaken met een cijfercode.

Hoe pak je een handbagage koffer in? – tips met video:


Over de schrijver
Ik woon om de hoek bij Weeze Airport, ben fan van reizen en schrijf graag. Een zeer handige combi ;) Graag vertel ik je over de unieke stedentrips en prachtige zonvakantie die er mogelijk zijn vanaf Weeze Airport (NRN). Het is altijd voordelig vliegen vanaf deze kleine en moderne luchthaven!