De meest populaire bestemmingen voor jongerenvakanties
Ralph Siebers
07/13/2020

De meest populaire bestemmingen voor jongerenvakanties

07/13/2020

Jongerenvakanties. Als je de verschillende programma’s hierover op de televisie ziet, dan kan dit soms een nogal negatief beeld geven. Dit is echter meestal niet zo extreem en negatief als hier wordt getoond.

De meeste jongeren maken er samen een hele gezellige vakantie van en ontdekken verschillende landen en culturen zonder ouders en zonder problemen.

“Voor jongeren is de prijs van de vakantie natuurlijk een van de belangrijkste maatstaven voor het vinden van een goede vakantie

Daarom staan hier de meest populaire en betaalbare bestemmingen op een rijtje.

Natuurlijk wordt er ook door jongeren vaak gekozen om vanuit Weeze Airport te vliegen. Logisch. Weeze Airport is goed bereikbaar voor iedereen uit midden en zuid Nederland. Je hoeft niet lang te wachten en veel populaire vakantie adressen zijn via Weeze Airport te boeken. Een zeer goedkope jongerenvakantie boeken kan via deze link

Jongerenvakanties inhoudsopgave:

Bezoek Star Beach voor de bekende dj’s

Al jaren is Chersonissos een van de meest populaire vakantiebestemmingen voor jongeren. Dit komt natuurlijk vooral door het tv programma Oh Oh Cherso. Een groep jongeren uit Den Haag maakt er samen een vakantietijd van om nooit meer te vergeten.

Eerder was dit een van de meest betaalbare vakanties, maar door de populariteit is de prijs aardig gestegen. Het is mogelijk om op sommige eilanden van Griekenland veel goedkoper vakantie te vieren, maar dan moet je wel de gezelligheid van Cherso missen.

Het leukste aan Chersonissos is voor de jeugd toch wel Star Beach. Hier zijn de leukste feesten, mooiste stranden en een groot scala aan watersportmogelijkheden.

Je kunt er natuurlijk een lekkere vette hap krijgen, maar ook wel gewoon goed eten in de vele restaurants die er te vinden zijn. Heel veel bekende dj’s draaien in de zomers op Star Beach waardoor het strand alleen maar populairder wordt onder de jeugd.

Feesten en genieten in Marmaris

Steeds meer jongeren zoeken ook de Turkse zon op. Marmaris is hier een goed voorbeeld van. Dit is een perfecte jongerenvakantie voor komende zomer!

In deze stad heb je een groot scala aan accommodaties die voor scherpe prijzen en deals te boeken zijn. Je zit dicht bij de boulevard en kunt op het strand heerlijk vertoeven.

De kroegen zijn gezellig en hier kun je helemaal los gaan, wanneer je van feesten houdt. De kroegen en discotheken liggen allemaal dicht bij elkaar waardoor je ook kunt club hoppen en zo alle feesttenten kunt ontdekken.

Voor een goede massage kun je bij de hamam terecht en shoppen is ook helemaal geweldig in Marmaris. Het is heel normaal om af te dingen en doe dit dus ook vooral tijdens het winkelen. Wanneer je niet om een gunstigere prijs graat vragen, vinden ze dit oprecht heel gek. Ook jij kunt dit, maak er een spelletje van.

Tot in de late uurtjes door op Kreta

Voor het party eiland van Europa voor jongeren moet je naar Kreta. Dit Griekse eiland heeft een zeer bruisend uitgaansleven en hier kun je tot in de late uurtjes lekker doorfeesten. De hotste dj’s komen op het eiland draaien. Op het strand zijn vaak hele mooie feesten te bezoeken. Een jongerenvakantie om nooit meer te vergeten.

“Op de heerlijke witte zandstranden kun je overdag lekker bijtanken en dan ‘s avonds weer het feestgedruis in”

Het eten op Kreta is heerlijk en er zijn heel veel verschillende restaurants te vinden. Grieken staan er om bekend om altijd iets extra’s aan je te geven.

Vaak krijg je na een lekker diner nog een drankje van het huis. Ook kan het voorkomen dat je samen een bord lekker fruit kunt nuttigen. Inclusief genoeg watermeloen om de hele avond te blijven plassen.

“Winkelen op Kreta is erg leuk en zorg daarom dat je koffer niet compleet gevuld is op de heenreis”

Als je met jouw vrienden graag een bijzondere excursie wilt doen, kun je onder begeleiding van een gids het eiland Spinalonga ontdekken.

Lloret de Mar: Een grote feestvakantie

Als een van de beste jongerenvakanties mag het Spaanse Lloret de Mar natuurlijk niet op dit lijstje ontbreken.

Jaar in jaar uit komen hier talloze jongeren heen om hun vakantie te vieren. Elke dag weer is het 1 groot feest en kun je in de kroegen, discotheken en clubs de nieuwste tunes van de vetste dj’s horen.

Overdag is het echt bijkomen, uitrusten en opladen om in de avond weer helemaal los te gaan.

Het winkelen op Lloret is leuk en de restaurants en bijbehorende terrassen zijn perfect om lekker mensen te kijken.

Als je in Lloret bent en je hebt een dagje energie over, ga dan ook vooral naar Barcelona. Het is er niet ver vanaf en zo kun je ook nog een stukje cultuur meepikken. Natuurlijk is het mogelijk om goedkoop vanuit Weeze Airport naar Girona te vliegen. Deze stad ligt op een uurtje rijden van Barcelona.

Mocht je het net iets te druk vinden in Lloret de Mar, ga dan naar Malgrat de Mar. Hier koos ik ook voor toen ik iets jonger was. Het is een ontzettend leuke stad, waar iedereen zeer vriendelijk is. Het heeft precies de juiste sfeer voor een uitstekende feest- en relaxvakantie.

Sunny Beach Bulgarije: Heerlijk eten voor weinig

Voor een plek waar je zon, zee en strand kunt vinden in optima forma, is Sunny Beach in Bulgarije the place to be.

Deze badplaats is zeer energiek en ook het uitgaansleven is er levendig. De gezellige strandtentjes en leuke kroegjes maken dat dit strand een ontzettend populaire jongerenvakantie is en blijft.

Je kunt hier voordelig eten en de mooie discotheken staat garant voor een avond vol belevenissen. Op Sunny Beach heb je altijd mooi weer en kun je heerlijk eten en drinken voor een prikkie. Aanrader!

jongerenvakantie - feesten op het strand

jongerenvakantie – feesten op het strand

Salou blijft favoriet onder studenten

Salou is al jarenlang dé jongerenvakantie voor feestende studenten. Alles wat je zoekt in een feestvakantie kun je op Salou vinden. Van de hipste discotheken tot de mooiste stranden, Salou heeft het allemaal.

Salou staat garant voor zon, zee, strand en geweldige feesten. Ook het nabijgelegen pretpark is een attractie die je niet mag missen. In club Pacha kun je daarnaast regelmatig de meest bekende dj’s zien en horen draaien.

Reacties